Gravid & mammaträning

Vi erbjuder en mängd olika former av gravid- och mammaträning. Du väljer det alternativ som passar dig bäst och vi guidar dig därefter.
För dig som vill komma ut och få uppbyggnad på plats med utbildad tränare och andra gravida och mammor rekommenderar vi någon av våra tre mammakurser.
Vill du däremot träna hemma eller om du vill komplettera någon av kurserna med ännu mer träning passar någon av våra onlinekurser dig bäst.

Vilken mammakurs passar mig bäst?

Gravid & MammaTräning i Gävle
P
å alla våra mammakurser i Gävle ingår coaching och träningsläxor utöver våra träningspass. Denna coaching sker via sluten facebookgrupp.
Vi erbjuder våra mammor fina rabatter under kursens gång.
50 % rabatt på någon av våra online mammaprogram
50 % på träningskort på Sporthuset Gävle
25 % rabatt på 30 min massage hos Malin Söderqvist
15-20 % på produkter från Casall, Bearcrawl och Holistic

Malin Söderqvist är tränare för mamma steg 2 och steg 3 och dem genomförs i Sporthuset Gävle Strands gruppträningssal. På dessa kursen fokuserar vi på träning och uppbyggnad av kroppen via 3D träning.
På vår mamma steg 1 håller vi till i den mysiga yogastudion My Shanga Shala.  På den kursen pratar vi uppbyggnad, vi går igenom lyft och bärtips, vi kollar av status på den nya kroppen och vi börjar aktivera bäckenbotten och magen med lugna och sköna 3D rörelser. Efter vår träff har du möjlighet att sitta kvar och mata bebis eller varför inte ta en kopp te och njuta nån extra sekund.

Maria Apel
Jag har jobbat med gravid- och mammaträning i över 10 år. De senaste 4 åren jobbar jag uteslutet med kroppens naturliga funktioner som grund (3D träning). Jag lutar mig på ny forskning och sunt förnuft som visar på att vi tex bör vara stående när vi jobbar uppbyggnad. Vi behöver belastningen av golvet, och av kedjereaktionen som då inträffar, för att kunna bibehålla/öka i styrka i bäckenbotten och magen. Utöver dem timmar jag tränar gravida och mammor i grupp och enskilt håller jag utbildningar för andra tränare/terapeuter inom detta område.
Jag har själv två barn, födda 2011 och 2015.

Malin Söderqvist
Jag har jobbat med gravid- och mammaträning i snart 2 år. Jag jobbar uteslutande med 3D träning för en effektiv och hållbar uppbyggnad. Jag håller idag många av MAmovements mammagrupper och jobbar även med enskilda kunder i gymmet.
Jag har en dotter som är född 2018.

MaMovement_webb-233MaMovement_webb-235

Personlig träning