MAmovement -styrka

ONLINE
1 mars-31 mars
3 träningsprogram à 30-40 min
400 kr
Bokning öppnar: söndag 28 januari

Svårt att komma igång med träningen? Vill du ha nya, roliga och tuffa styrkeövningar till din nuvarande träning? Då är du på rätt plats!

Denna onlinekurs riktar sig till dig som vill bli starkare; ålder eller träningsnivå spelar ingen roll då vi guidar dig till att hitta din nivå/variant på varje övning.
Du väljer själv om du tränar på gym eller hemma, eller varför inte både och. Om du tränar hemma är ett gummiband med handtag det enda som krävs- sen är du redo! Alla tre träningspassen är upplagda för att kunna träna hemma med egen kroppsvikt och gummiband, men alla träningspass går att utföra i gymmet i dragmaskin och med vikter om man hellre tränar där.

1 vecka innan kursstart får du ett mail som bekräftar din plats på kursen. Då får du också all info du behöver veta innan kursstart.

2 dagar innan kursen börjar blir du inbjuden till vår slutna facebook-grupp. Där tar du del av ert träningsupplägg, alla träningsövningar och alla tips och tricks som vi lägger upp för att träningen ska bli så effektivt som möjlig!

Hoppas du ger oss chansen att guida dig till en starkare och mer tålig kropp!

Personlig träning