Onlineprogram för gravida & mammor

Vår onlineportal för gravida och mammor är fylld med videon, texförklaringar, programupplägg och massvis med teori om mammakroppen.
Du som är i slutet av din graviditet eller i början av din uppbyggnad efter förlossning passar bra att träna efter vår mamma steg 1.
Du som känner dig relativt pigg under graviditeten och för dig som varit på återkoll hos din barnmorska passar bra att träna efter vår mamma steg 2.

DB7B7E0F-F0C1-47DC-9683-C63E1185AC2C    4F0F7112-B2DC-471F-A63C-9FAD83F211D4


Steg 1 

Gravida med mycket besvär, tex bäckensmärtor, illamående osv.
Långt gångna gravida som vill fortsätta hålla igång cirkulation i kroppen då den vanliga träningen har blivit för tung.
Nyblivna mammor direkt efter förlossningen.
Mammor som även efter en tid efter förlossning lider av tex inkontinens och bäckensmärtor.
Nyförlösta mammor med förlossningskomplikationer och alla kvinnor som har smärta i bäcken/underliv, långvariga inkontenens, magdelning som skapar stora problem med stabiliteten och övriga svårigheter efter graviditet/förlossning bör ha haft kontakt med sin barnmorska och fått klartecken på att göra lugna rörelser utan belastning.
Läs mer här: Online mamma steg 1 & Mamma steg 1

Steg 2
Gravida som kan utföra knäböj och korta utfall utan belastning
Nyblivna mammor som känner att kroppen har återhämtat sig så pass att de mest basala vardagsrörelserna (sitta, hämta upp saker på golvet, ta sig upp från golvet, bära sitt barn osv) fungerar och att bebislivet har rullat igång.
Mammor som även efter en tid efter förlossning lider av inkontinens och magdelning men som övrigt har hämtat sig efter graviditet/förlossning.
Kvinnor som har smärta i bäcken/underliv, långvariga inkontenens, magdelning som skapar stora problem med stabiliteten och övriga svårigheter efter graviditet/förlossning bör ha haft kontakt med sin barnmorska och fått klartecken på att göra lugna rörelser utan belastning.
Läs mer här: Online mamma steg 2 & Mamma steg 2

Kontakta oss här för frågor

Personlig träning