Nedan kan ni anmäla er till våra OnlineProgram.

  • Onlineträning med Mamovement
  • MammaTräning steg 1

 För tillfället tar vi bara emot anmälningar till vår MammaBarn steg 1.
MammaBarn steg 2 och steg 3 och MammaBarn Löpning kommer inom kort!

Efter din registrering på denna sida kommer en faktura på den mailadress du angivit nedan. När betalningen för den fakturan är betald mailar vi över dina inloggningsuppgifter till ditt program och du kan då startar din träning med oss.
På din träningsida finns teori om 3Dträning för gravida/mammor,  träningsupplägg och träningsövningar i form av 6 st rehabövningar och 9 st fysövningar. Det enda redskap du behöver för att följa MammaBarn steg 1 är en triggerboll, tennisboll eller annan hård boll, alla andra övningar är med egen kroppsvikt.
Denna träningssida är för dig giltig i 1 år efter att du har fått dina inloggningsuppgifter. När du själv känner att du är redo för steg 2 eller steg 3 har du 100 kr rabatt på dem programmen.

Info om kommande program:
På steg 2 är det samma teoridel som på steg 1 men nya rehabövningar och dem styrkeövningar som fanns med på steg 1 byggs på med svårare/jobbigare varianter men också fler fysövningar. För detta program krävs (förutom boll) ett gummiband med handtag.
På steg 3 har vi också samma teoridel men här utmanar vi fysiken ännu mera och lägger på ytterligare fysövningar. Här kommer en del konditionskrävande övningar och nya rehabövningar också. Vi fortsätter med boll och gummiband men lägger också på övningar där vi använder en lättare hantel eller en fylld vattenflaska.
På vår MammaBarn Löpning ger vi dig teori inför din löpning, rehabövningar och fysövningar i form av löpteknik och löpskolning. Här följer du vårt joggprogram som går att individualisera mycket så det passar just dig. Detta program riktar sig till dig som födde barn för minst 6 månaders sen. Du kananmäla dig till detta program samtidigt som du följer något av våra andra MammaBarn Program eller separat, det som passar dig bäst.

OBS! Du behöver inte gå våra MammaBarn Program i ordning utan du anmäler dig till det program som du känner att du passar på. Har du frågor gällande vilket program du bör gå så kontaktar du oss här på hemsidan. Du som har köpt online-program av oss tidigare har alltid 100 kr rabatt på våra online-program.

Välj program i listan nedan *

Namn *

E-post * (kommer att vara användarnamn)

Telefon

Adress *

Postnummer *

Stad

Villkor *
- All träning sker på egen risk.
Godkänn genom att kryssa i rutan:

OBS. Du måsta godkänna villkoren innan det går att klicka på "Skicka"

Personlig träning