3D träning Steg 1

 

Maria-Apel-639-300x200

10 veckors PT-kurs med 10 gemensamma träningspass + egenträning att köra hemma där emellan. Egenträningen sker via vår egna onlineportal och där läggs träningspass + enstaka läxor upp för er att träna under dessa 10 veckor.  Dessa pass kan ni köra på gym men också hemma om ni har ett gummiband med handtag.

Betala in kursavgiften 1499 kr till bankgironummer: 551-6679
Ange ditt namn och ”3D träning steg1” vid betalning.


På både gruppens gemensamma pass och på er egenträning jobbar vi med styrka, kondition och rörlighet. Oftast kombinerat men ibland uppdelat. Det finns utrymme för att träna lugnt men allt är upplagt så ni själva ska ha stor valfrihet i tempo och belastning. Alla gruppträningspass har olika upplägg och olika övningar- allt för att skapa variation och inspiration.
På dessa pass blir ni coachade av välutbildad Personlig Tränare som hjälper er att effektivisera er träning och gör den säker.
På denna kurs är vi färre deltagare än på steg 2 för att vår Personlig Tränare ska kunna hjälpa er mer individuellt. Så perfekt för dig med lättare skador/smärta, för dig som är nybörjare eller för dig som vill jobba i mer kontrollerat tempo.

Alla deltagare blir inbjudna till en sluten facebook-grupp där vi kan peppa varann och dela viktig information.

Erbjudanden under kursens gång.
25% på träningskort på Sporthuset Gävle
25 % rabatt på 30 min massage hos Malin Söderqvist
ca 15 % på utvalda produkter från Casall, Bearcrawl och Holistic

Vid frågor, kontakta oss här!

 

 

Personlig träning