Gravidträning

Vi erbjuder ingen Gravidträning under 2018 utan vi hänvisar till vårt onlineprogram” MammaBarn Träning steg”1 (som även är till för gravida). Ni finner mer information om det programmet här.

Kursens innehåll
* Helkroppsövningar i form av 3D träning
* Aktivering & styrka för bäckenbotten och bålmuskulaturen
* Styrka och rörlighet för muskulaturen runt höfterna
* Styrka och rörlighet för hela överkroppen
(Alla övningar är anpassade till både gym- och hemträning)

På denna kurs tränar vi upp den gravida kroppen och gör den så redo som möjligt att möta förlossningen. Vi fokuserar mycket på den kommande bebistiden och går igenom mycket lyft och böjningar för att säkerställa att dessa vardagsrörelser inte ska slita på kroppen i kommande bebistid. Vi lägger mycket fokus på bäckenbotten och bålmuskulaturen för att underlätta graviditeten men också för att så snabbt som möjligt komma tillbaka efter graviditet/förlossning. Även en del rörlighetsövningar för bröstrygg, höfter och fötter kommer finnas med.

Vi träffas i en mindre grupp på 3-5 personer för att verkligen kunna tillgodose allas behov och förutsättningar.  Vilken vecka du är i spelar ingen roll, inte heller din träningsvana eller om du lider av foglossning/illamående/trötthet osv. Alla gravida är välkomna att delta!
Tredje veckan i kursen har vi lagt in en vecka för egenträning för att ni deltagare ska få möjligheten att känna efter hur mycket information som har fastnat och vad vi ska lägga extra fokus på den fjärde och sista veckan.
* Alla medlemmar får inbjudan till en egen fb-grupp där vi kan peppa varandra och hålla kontakten mellan passen. I denna grupp delas också bilder/videon från våra pass + era hemläxor som ni får varje vecka.

För frågor, kontakta Malin på malin@mamovement.se

Bokning sker nedan:

Namn *

E-post *

Telefon

Adress *

Postnummer *

Stad

Villkor *
- All träning sker på egen risk.
Godkänn genom att kryssa i rutan:

OBS. Du måsta godkänna villkoren innan det går att klicka på "Skicka"

MaMovement_webb-208

 

Personlig träning