Mamma steg 1

Vecka 11-14
onsdagar 9.45-10.45
My Shanga Shala
500 kr

På vår mamma steg 1 håller vi till i den mysiga yogastudion My Shanga Shala. På den kursen pratar vi uppbyggnad, vi går igenom lyft och bärtips, vi kollar av status på den nya kroppen och vi börjar aktivera bäckenbotten och magen med lugna och sköna 3D rörelser. Efter vår träff har du möjlighet att sitta kvar och mata bebis eller varför inte ta en kopp te och njuta nån extra sekund.
Du behöver inte ha varit på din återkoll hos barnmorska för denna kurs utan fokuset är just på att hitta dem första stegen till sin återhämtning. Steg 1 riktar sig inte bara till gravida och nyförlösta utan även till dig som lider av långvariga funktionella besvär som tex diastas eller läckage efter en tidigare förlossning. Du som varit gravid men fått missfall är också varmt välkommen om du känner att du behöver uppbyggnad av kroppen.

P
å alla våra mammakurser i Gävle ingår coaching och träningsläxor utöver våra träningspass. Denna coaching sker via sluten facebookgrupp.
Vi erbjuder våra mammor fina rabatter under kursens gång.
50 % rabatt på någon av våra online mammaprogram
50 % på träningskort på Sporthuset Gävle
25 % rabatt på 30 min massage hos Malin Söderqvist
15-20 % på produkter från Casall, Bearcrawl och Holistic

Faktura + informationsmail skickas till dig en vecka innan kursstart. Har du frågor innan dess ber vi dig hör av dig till oss.
Vi ser fram emot att träffa dig i vår!

Namn *

E-post *

Telefon

Adress *

Postnummer *

Stad

Villkor *
- All träning sker på egen risk.
Godkänn genom att kryssa i lilla rutan här till höger >>

OBS. Du måsta godkänna villkoren innan det går att klicka på "Skicka"

 

Personlig träning