Screening

Screening är en tjänst där vi analyserar ditt rörelsemönster för att sedan kunna optimera din träning, eliminera smärtor och motverka uppkomsten av skador. Passar alla träningsnivåer/individer.
Screeningtillfället tar 90 min och vi träffas på Sporthuset Gävle Strand, Redargatan 11. Innehållet på varje screening varierar beroende vilken kund vi har framför oss men olika rörelser, fasciabehandling och träningsövningar är det som brukar känneteckna våra screenings.  När vi hittar rörelser/övningar som funkar för dig, filmar vi dessa och du får med dig videorna hem. Vi mailar dig även en sammanfattning av våra fynd för att du i lugn och ro ska kunna läsa och förstå resultatet av din screening.
Vi rekommenderar dig att göra en screening innan du köper ett av våra träningspaket. Detta är speciellt viktigt för dig som har mål som har med funktionen av kroppen att göra; tex du som vill ha hjälp med rehabilitering. Med hjälp av det enskilda screeningtillfället kan vi i den efterföljande träningen fokusera på resultat.
Du bokar din screening via vår sida på Boka Direkt.

Maria Apel 090

 

Personlig träning