Cecilia Hallebjörk

 

Arbete
Jag har jobbat som PT och massör i snart 3 år och älskar att hjälpa människor att nå sina mål med träningen. Vare sig det är att bli starkare, anpassa träning efter skador,  eller att stärka upp kroppen efter graviditet. Jag anpassar träningen efter dig och dina mål och med hjälp av träning och/eller bindvävsbehandling/massage vill jag att du ska få en funktionell och skadefri kropp som fungerar för just dig och ditt liv.

Bakgrund & Utbildningar
Jag kommer från Luleå men flyttade till Gävle för 7 år sen för att plugga till Hälsopedagog. I samband med studierna på högskolan läste jag även till massör och personlig tränare.
Under åren har jag även läst till utbildningar som träning under/efter graviditet, seniorträning, funktionell 3D träning, wheigt trainer och är även utbildad PEOne gruppträningsinstruktör.

Referenser

Jag får hjälp att sätta ihop program anpassat helt utifrån mig, mina förutsättningar och behov. Cissi är en mycket kompetent och trygg PT. Hon är lyhörd, ödmjuk och utmanar mig till att prestera över mina förväntningar! Cissi är grym!
-Martina

Jag har behövt träna under en lång tid men glöden har flagnat många gånger pga av okunskap och viss slöhet. Men tack vare Cecilia har jag fått bättre insikt och många nya verktyg och tränar nu på en jämnare nivå och lyssnar nu mer på min ärrade kropp. För mig har träning med Cecilia skapat stora förändringar. Hon har förmågan att hitta nya träningsmoment som för min del resulterat i ökad rörlighet, smidighet och styrka vilket i slutändan leder till bättre mående.Tuffa pass med glimten ögat i passar mig.
– Anders

”Måste bara berätta. Har spelat fotboll idag; 2×30min och inte känt något i foten. Tänkte bara prova och sen hoppa av när det började göra ont. Men det började aldrig göra ont!! Tack!!
-Lotta

Personlig träning