Maria Apel

Maria Apel 874

Arbete
Jag har arbetat inom träningsbranschen i 21 år och som PT och fystränare i 19 år. Jag jobbar med en helhetsbild för mina kunder och strävar efter att kunna möta kunden med just den kunskap, erfarenhet och den kommunikation som vardera kund behöver.
Min styrka ligger i att öka kroppens funktion och jag jobbar ofta med kunder som lider av skada/smärta och idrottare som vill utvecklas inom sin sport- både i rehabilitering och i prestationsträning. Jag jobbar även mot enskild kunder som vill förbättra sin fysik och få en tåligare kropp; allt ifrån gravida/nyblivna mammor till kunder som vill träna hårt och har en tydlig målbild.  För mig är det viktigt att parallellt med träningen alltid få med både återhämtning och kost.

Jag har genom åren jobbat med många olika typer av idrottare, både i lag och som enskilt och inom många olika typer av sporter. I dagsläget arbetar jag som fystränare för GGIK herrar- innebandy, och för Jakob Silfverberg- ishockey. Jag samarbetar med Gästriklands fotbollsförbund med fokus fotbollsfys, med delar av domarförbundet via Svenska Ishockeyförbundet med onlineträning i och utanför Sverige och även med Gästriklands Innebandyförbund med onlineträning och fysutveckling.

Bakgrund & Utbildningar
Min egen träningsbakgrund ligger inom fotbollen som senare, pga skador, blev gymträning och ganska tätt inpå egen utbildning inom kroppen och träning.
Min grundutbildning var via Personal Training school där jag utbildade mig till advanced Personal Trainer. From den utbildningen har jag årligen vidareutbildat mig genom olika typer av kurser och utbildningar som ex fys för golfare, analys av rörelsemönster, redcord, militärträning, styrkeprogramutveckling och inom kost. Jag är utbildad löpcoach & har gått olika utbildningar inom träning före- och efter graviditet. Jag har erfarenhet av föreläsning inom fysträning, uppbyggnad/återhämtning och även mammaträning. Den sistnämnda har jag även hållit utbildning inom för andra PT.s och terapeuter. 2014 utbildade jag mig inom 3D träning och har sen dess vidareutbildat mig inom det och använder det tankesättet mycket i mitt arbete. Jag har många utbildningar inom just 3D träning och har i och med det titulerat mig som lic. Movement Specialist.

Personlig träning