3D Fotboll Rehab

Kontakta oss för info om nästa kursstart!
Kursens innehåll 
30 minuters screening/person + 7 stycken träningstillfällen med 3D-tränare/fystränare. Varje pass är 1 timme långt och utförs i Solängskolans gymnastiksal.

Har du en skada som hindrar dig från att spela fotboll på den nivå som du önskar? Vi screenar dig för att hitta det grundläggande problemet, och anpassar sen träningen för vad just du behöver för att komma tillbaka så snabbt som möjligt till fotbollsplanen igen.  3D träning innebär att man rör sig i alla 3 rörelseplanen. De 3 planen är framåt/bakåt, sida/sida och rotation. Vi kommer att träna både rörlighet, styrka och kondition utifrån de rörelser som passar dig som individ men även liknar de rörelser som en fotbollsspelare utför på planen. I passet används allt från hantlar och gummiband till bollar och andra träningsredskap; allt för att optimera belastningen i de olika övningarna. Vi kommer dessutom att involvera olika former av behandlingar för att se till så att rehabiliteringstiden blir så kort som möjligt. Dessa behandlingar är bland annat fasciamassage och behandling med hjälp av flossband. 

Denna kurs riktar sig till dig som:
* är fotbollsspelare på valfri nivå
* vill bli fri från en skada som hindrar dig att spela fotboll på önskad nivå
* vill få hjälp med rehabiliteringsträning som är anpassad efter ditt rörelsemönster som fotbollsspelare
* vill träna för att förebygga att nya skador dyker upp

Alla medlemmar får inbjudan till en egen FB-grupp där vi kan peppa varann och hålla kontakten mellan passen. I denna grupp delas också bilder/videon från våra pass + era hemläxor som ni får varje vecka.
 Begränsat antal platser.
 
Vid frågor och/eller anmälan, kontakta mig på:
malin@mamovement.se

 

Personlig träning