Gravid- och mammaträning i grupp

 

Dessa kurser är inställda pga Covid-19 men vi erbjuder istället Mammakurser digitalt, se mer information här. 

B76BADD8-8F59-4439-A894-F9CB524A4AE7Steg 1-rehabilitering.
På steg 1 fokuserar vi på att få kontakt med kroppen och börjar lugnt bygga upp den. Vi skapar rörelser i bröstryggen för att magen ska kunna jobba och för att skapa en tålig överkropp. Vi jobbar med kontakt av bäckenbotten och vi fokuserar på att få kontroll på foten och höftens funktion som i allra högsta grad påverkar bäckenbottens funktion/uppbyggnad. På denna kurs jobbar vi enbart med den egen kroppen som belastning i form av sköna uppbyggande och skonsamma rörelser. Här blandar vi de praktiska momenten med teoretiska delar. 

0B3A88EA-CBBB-4376-9B6B-B44E37CC477CSteg 2- träningskurs.
På steg 2 fortsätter vi bibehålla kontakten och utmanar styrkan i magen och resten av kroppen med yttre belastning. Vi utmanar de stående övningarna mer och tar bort mer och mer stöd i linje med hur bäckenbotten återhämtar sig. Här jobbar vi med egen kropp, vikter och olika sorters träningsband. Vi börjar även jobba med pulshöjande övningar för att skapa ännu mer cirkulation och ett starkt hjärta. 

 

C6288244-45D9-4267-8CE6-E5F83B1949F0

Steg 3- träningskurs.
På steg 3 utmanar vi kroppens kontroll och styrka i ännu fler positioner, större rörelseomfång och med mer belastning än på steg 2.  Vi stärker upp hela kroppen med mer belastning och jobbar i olika tempon för att utmana kroppen ännu mer. Vi utmanar bäckenbotten i så många lägen som möjligt och fokuserar på bäckenbottens alla funktioner. Vi fortsätter att jobba med pulshöjning i olika dess. Här jobbar vi med egen kropp, vikter och olika sorters träningsband.

 

Praktisk information

Vi erbjuder alltid våra gruppmammor rabatter under kursens gång.
50 % rabatt på någon av våra online mammaprogram
50 % på träningskort på Sporthuset Gävle
25 % rabatt på 30 min massage hos Malin Söderqvist
15-20 % på produkter från Casall, Bearcrawl och Holistic
På alla våra mammakurser i Gävle ingår coaching och träningsläxor utöver våra träningspass. Denna coaching sker via en sluten facebookgrupp.
Malin Söderqvist är tränare för mamma steg 2 och steg 3 och dem genomförs i Sporthuset Gävle Strands gruppträningssal. På dessa kursen fokuserar vi på träning och uppbyggnad av kroppen via 3D träning. Maria är tränare på mamma steg 1 där vi håller till i den mysiga yogastudion My Shanga Shala.  Efter vår träff har du möjlighet att sitta kvar och mata bebis eller varför inte ta en kopp te och njuta nån extra sekund.

Kontakta oss här för frågor

Personlig träning