Malin Söderqvist

Arbete
Jag har arbetat inom träningsbranschen i 10 år och som PT i 8. Jag strävar efter att med kunskap, både från erfarenhet men också från vetenskap, hjälpa varje kund där den är idag, mot det mål vi tillsammans satt upp. Till mig kan du komma som nybörjare som vill komma igång med träning, som skadad som behöver rehabilitering, som mamma/gravid som behöver hjälp med smärta eller att bara stärka upp kroppen, som idrottare som vill nå nya prestationsmål, eller som motionär som vill ta träningen till en ny nivå. 

Jag jobbar framförallt med att försöka få kroppens rörelsefunktion att bli så bra som möjligt, genom att röra kroppen i alla 3 rörelseplan, framåt/bakåt, sidled och rotation. Finns behovet att hjälpa kroppen på traven genom massage/bindvävsbehandling så kan vi starta träningspasset på massagebänken, allt utefter kundens behov!

Jag har sen 10 år tillbaka varit fystränare för flera olika idrotter, på olika nivå, men framförallt för fotbolls- och innebandylag. Jag har även haft samarbeten med Svenska ishockeyförbundets domarförbund och med Gävleborgs innebandyförbund och deras spelarutveckling. Med min idrottsmedicinska bakgrund har jag också haft rollen som medicinskt ansvarig för bland annat distriktslagen i Gävleborgs innebandyförbund på Distriktslags-SM.

Bakgrund & Utbildningar
Jag har min PT-/ massage- och fystränarutbildning via en magisterexamen i idrottsmedicin från Umeå universitet. Jag har efter min examen vidareutbildat mig inom bland annat mamma/gravidträning, bindvävsbehandlingar, idrottsnutrition och 3D-träning. Under läsåret 2022-23 läser jag en fotbollstränarutbildning på Högskolan i Gävle där vi läser kurser inom fotbollsfys, ledarskap och coaching, något jag tror kommer kunna användas mycket även i mitt jobb med enskilda kunder.

Personlig träning