Överträffade mina förväntningar! Hade inte väntat mig dessa resultat på så kort tid. En perfekt kurs för mig just nu där jag fått hjälp att lägga om kosten och träna på ett varierat sätt. Efter dessa veckor ser jag fram emot att träna och ser flera positiva effekter utifrån en ändrad kost.

Jag tycker det är en mycket bra kurs och rekommenderar den till mina vänner.

Bra kurs som hjälper en att välja och tänka rätt vad det gäller mat. Perfekt upplägg med träningen med bra visade övningar och övningar anpassade till varje deltagare.

Superbra och inte alls struligt att det var online, snarare tvärtom!

Jag är otroligt glad över att få ta del av denna kurs. Den har hjälpt mig att komma framåt i träningen men också hjälpt mig bygga en bättre självkänsla och en stolthet över vad jag presterar jag inte haft tidigare. Att måtten på kroppen minskat är endast en bonus mot att jag nu ler när jag springer.

Jag fick en väldigt positiv utveckling av kursen, jag blev gladare, piggare och har fått mer ork till att hantera det mesta som händer i livet! Jag känner mig även starkare och har definitivt fått en bättre kondition. Jag tycker att upplägget var tydligt och enkelt, jag förstod snabbt hur jag skulle tänka kring kosten och jag har absolut aldrig känt mig hungrig vilket gjort det enkelt att välja bättre alternativ kostmässigt. Träningsdelen var tydlig, alla moment visades upp och förklarades på ett bra sätt så jag enkelt kunde förstå och utföra dem korrekt.

Enkelt och bra upplägg för en nybörjare som mig! Äntligen kan jag känna sug efter att få gå och köra ett pass på gymmet!

Kursen gav mig en bra grund. En bra start på min vikt resa.

Personlig träning