Jag tycker att det har varit jättebra! Ni är grymma!! Tack!!

Jag bara älskar detta upplägg

Bra variation på passen, bra med byte av pass halvvägs. Kul med ett live onlinepass. Bra peppning i gruppen. Bra att få registrera PAL reg etc.

Är väldigt nöjd med programmet och alla dess delar. Bra träningsprogram, ett hållbart kostupplägg, matinspiration, pepp i gruppen, föreläsningar och tips. Ett grymt bra upplägg!

Är så glad att jag deltagit i programmet. Har verkligen fått verktyg att göra en förändring i mitt liv som kommer hålla över tid. Jag känner mig starkare och längtar efter att träna!

Programmet var super bra! Bra fördelning med både styrka och konditionspass. Vi fick ju möjlighet till både pass på gymmet och hemma pass så det fanns verkligen inga som helst ursäkter att det inte träningen skulle bli av. Kostplanen var jätte bra och lätt att förstå.

Personlig träning