Referenser

”Hade haft ont flera veckor i höften, ospecifik smärta vid gång, löpning, ej vilovärk. Även stora problem med ont i tårna vid ansträngning. Tränade väldigt hårt, mycket backträning samt bootcamp. Var till Maria och hon analyserade mina rörelser. Hittade både det ena o det andra! Hon såg mina svagheter direkt. Hon är oerhört professionell och kunnig i det hon gör. Väldigt omhändertagande och pratar med ett språk så man förstår vad det handlar om. Fick övningar för höften och inom 1 vecka försvann höftsmärtan, helt otroligt.”

”Jag driver eget företag och lever ett stressigt liv och har problem med ryggen sedan många år som begränsat mig. Det ges sällan tid att ta hand om sig själv, och ibland har det varit så illa att jag inte kunnat arbeta utan jag har blivit liggande i perioder.
Dock har jag tagit mig tid att träna med Maria Apel i flera år.
Hon har varit lyhörd och hela tiden anpassat träningen efter min förmåga och sakta men säkert har hon hjälpt mig att bygga upp min rygg och för övrigt komma i form, och jag har sällan ryggproblem numera. Hon kommer alltid väl förberedd till alla träningstillfällen och har en färdig plan för vad jag ska göra. Det är bara att gilla läget, och göra som Maria säger. = ) Hon har visat förbluffande bra resultat med sitt arbete med mig, och jag känner väldigt stor tillit till de träningsprogram hon lägger upp för mig. Maria är dessutom social och trevlig, och det är alltid roligt att träna med henne.”

”Jag har tränat med Maria i flera år vilket säger en hel del, då min grundinställning är att jag starkt ogillar att träna. Hon har hjälpt mig att lära mig övningar och maskiner och det gör att jag känner mig trygg i hur jag ska göra när jag tränar ensam. Jag har fått planeringar som har passat mig och är precis lagom utmanande. Tärningen har varit upplagd så att jag ser själv att jag gjort framsteg och då motiverar det till fortsättning. Hade från start en oro att jag skulle pressas så att jag skulle ge upp, men Maria har förmågan att se precis min nivå. Då sprang jag inte gärna mer än någon minut. Nu vet jag att jag klarar ett femkilometerslopp och allt jag behöver orka i vardagen.”

”Bara på några få träffar har Maria lyckats hjälpa mig med övningar där jag kan hantera mina skador på bästa sätt och ändå träna på och där till sett till att min rörlighet har ökat. Jag har fått träningsprogram som jag älskar och ser fram mot fortsättning!”

”2013 opererade jag mitt knä från en gammal skada, som i sin tur triggade igång värk i min svank. Plus samma år var jag med om en olycka som skadade mina händer.
Det gjorde att jag sjönk ganska nära botten och anlitade då Maria som min personliga tränare. Min motivation var ganska låg och jag behövde ha guidning/pushning i gymmet som var bra anpassat till mig. Mitt mål var att gå ner den vikt jag lagt på mig pga alla mina skador och bli fri/minska min värk. Jag har nog aldrig haft en PT som lägger ner Så mycket med hjärta och energi på sitt arbete som Maria.
Hon hjälpte mig att minska min värk i ryggen så pass att min omgivning har märkt en skillnad på mitt humör.
I dagens läge kan jag springa korta intervaller på löpband med mitt knä och hoppa hopprep, något mina läkare och sjukgymnaster har avrått mig att göra. Maria är ärlig, hård och bestämd vilket jag behövde. Raka rör men hjärtat på rätt ställe, en vettig människa. Det märks att hon brinner för sitt yrke och hon ger inte upp i första taget om dig. Alla har sina sega dagar och att helt oväntat få ett sms där hon frågar hur det går? Man får sån energi och tänker ”Nu kör vi!”
Jag rekommenderar Maria starkt till er som vill ha förändring och få en livsstil som passar in i vardagen. Värd varje krona om inte mer!
Vill man inte helhjärtat så händer det inget, men är man redo att lyssna på henne så kommer man att få fina resultat vad det än kan vara.”

Personlig träning