Personlig TräningMaria Apel 915


Boka tid

PT Online 5 veckor – 2000 kr
5 st träningspass via FaceTime. Utöver dessa 5 h ingår ett skräddarsytt träningsprogram som du följer på egen hand mellan PT-träningen. Det egna programmet justeras utefter kundens mål och förutsättningar.

Träning 1 h – 720/800 kr

En timme skräddarsydd träning för just dig. Det kan vara rehabilitering, ökad styrka, förbättrad kondition, mer rörlighet/kontroll på rörelser, löpteknik, inspiration m.m. Här lägger vi även in behandlingar i träningstimmen om det skulle behövas.

Träningspaketet 10 veckor- 7200/8000 kr
Eftersom vi redan i förväg vet att vi har 10 timmars träning tillsammans kan vi här lägga upp en tydlig strategi för kommande träningsperiod. Så förutom den träning vi guidar dig i under träningspassen går vi här igenom dina förutsättningar och mål och gör därefter en träningsplanering som känns både hållbar och effektiv.
Vid första träningstillfället gör vi individuella fystester, kartlägger nuvarande livsstil/förutsättningar, hälsostatus, mål med träningen osv- allt för att kunna lägga upp din träningsplanering så effektiv som möjligt.

Hälsopaketet 10 veckor – 8400 kr
Här får du komplett hjälp av oss för att förbättra din hälsa. Vi fokuserar på träning, kost, stress och återhämtning. Vi skapar ett träningsupplägg som känns motiverande , effektivt och hållbart för just dig, dina förutsättningar och dina mål.  Vi lägger upp riktlinjer för din kost, ger dig tips på recept och ger dig individuella råd när det gäller tajming och mängd. Vi jobbar också för att hitta balans mellan stress och återhämtning.
Vid första träningstillfället gör vi individuella fystester, kartlägger nuvarande livsstil/förutsättningar, hälsostatus, mål med träningen/hälsan osv- allt för att kunna lägga upp din planering för kommande period.

All träning bokas via Boka Direkt. Om du har köpt något av PT-paketen vill vi att du bokar dina 10 tillfällen på en och samma gång. Din period pågår i 10 veckor efter att du haft din första träningsträff med oss. Hur du väljer att disponera dina träningstillfällen är upp till dig. Om det känns svårt att bestämma så mailar du oss här och vi hjälper dig! 

Övrig information
Vi använder oss av 3D träning och/eller vanlig traditionell styrketräning, allt beroende på vad din kropp behöver och vad du tycker är roligt. Vi ger fasciabehandling som en del av träningen för dem som behöver/vill. Vi jobbar med kontroll av rörelser och vår styrka är att ta dig till dina mål på ett effektivt och hållbart sätt.
Vare sig du köper enstaka träningspass eller något av våra PT-paket filmar vi de övningar du sedan ska utför på egen hand. Allt för att enkelt kunna effektivisera den egna träningen och på så sätt nå ett snabbare resultat.
Vi rekommenderar dig att göra en screening innan du köper enstaka träningstillfällen av oss, speciellt om du vill ha hjälp med rehabilitering. Detta för att vi ska kunna träna dig så säkert och så effektivt som möjligt. Du som köper något av våra paket kan med fördel också köpa till en screening. Då kör vi, förutom själva analysen, dem individuella fystesterna och all kartläggning för kommande träning vid det tillfället. I och med det kan vi fokusera på enbart träning vid första träningstillfället. (Screeningen räknas inte in i din 10 veckors period)

Vi tar oss an enskilda kunder, kunder som vill träna i par eller i grupp. Vi hjälper föreningar och även företag. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 

Personlig träning