ONLINE- styrka 3
IMG_0425

Denna kurs fortsätter i höst

☑️ Styrka hem/gym
☑️ 4 träningspass/v
☑️ Ca 30-40 min/pass
☑️ 349kr

Träningspassen:
▫️pass 1: underkropp -hemma
▫️pass 2: överkropp -hemma
▫️pass 3: underkropp .gymmet
▫️pass 4: överkropp -hemmet

Fokus på denna kurs:
▫️öka i styrka
▫️bibehålla fokus under träningen
▫️få träningsinspiration
▫️nya träningsövningar
▫️utmana sin egen kropp

Mer information:
Denna kurs riktar sig till dig som har gått MA fortsättning men också till dig som tränat efter eget upplägg i sommar. Är du van att träna kan du givetvis också haka på denna kurs. På denna kurs har vi extra fokus på resultat och upplägget på denna kurs ger dig utrymme att träna hårdare än dem andra kurserna.  Vi guidar dig framåt från vilket startläge du än må ha men är du nybörjare inom träning rekommenderar vi MA nystart istället. Det enda redskap du behöver för hemträningen är ett gummiband med handtag. Gymträningen kräver redskap som vanligt finns på små/stora gym alt ett välsorterat hemmagym. (Du kan köra alla träningspass på gymmet om du heller skulle vilja det)
Direkt efter anmälan här nedanför får du information om vilket bankgironr du ska betala kursavgiften till. När betalningen är inne är du bokad och klar för kursen. Bokningen är då bindande.
En dag innan kursen börjar blir du inbjuden till vår slutna facebook-grupp. Där tar du del av vårt träningsupplägg, alla träningsövningar och alla tips och tricks som vi lägger upp för att träningen ska bli så effektivt som möjlig!

Hoppas du ger oss chansen att guida dig till en starkare och mer tålig kropp i höst!

 

Personlig träning