3D sommarMaria-Apel-431-300x200
vecka 19-39
Se vilka dagar vi tränar

Träningskursen för dig som vill träna på dina egna villkor under sommaren. Du kan välja mellan 42 st träningspass utspridda på 18 veckor. Träningen sker utomhus nedanför stora backen i Hemlingby. (På Run Movement samlas vi nedanför Hemlingbybacken men vi kommer att förflytta oss under passets gång.)

Du väljer vilket paket du vill köpa och anmäler detta i formuläret här nedanför. Din anmälan är bindande. När du fått din bokningsbekräftelse ansöker du om medlemskap till den facebookgrupp som står skriven i din bekräftelse.

 När du har gjort din anmälan och fått din bekräftelse är det fritt fram för dig att boka in dig på våra träningspass. Du går då in på länken ovanför (3D sommars boka direktsida) och bokar in dig på dem pass du vill gå på. 48 h regel för både bokning och avbokning på träningen.
(Du ansvarar själv för att hålla reda på hur många pass du bokar in dig på i förhand. Vi kommer att pricka av er på varje träningspass- märker vi då att ni är inbokade på fler pass än vad ni har betalat för kommer vi debitera den kostnaden i efterhand.)

Silverpaketet 26 träningspass – 3000 kr
Bronspaketet 12 träningspass – 1500 kr

Boka din träningstillfällen här (Bokadirekt.se)

Beskrivning av dom olika träningspassen

Betalningen sker via faktura med 30 dagar betalningsvillkor. Denna faktura skickas till den mailadress du anger vid din anmälan här nedanför.
I samband med sista träningspasset på 3D sommar, torsdag vecka 39, samlas dem som vill för en gemensam middag på stan. Denna kostnad ingår inte i kursavgiften utan betalas separat av deltagarna.

Vald kurs *

Välj paket *

Namn *

E-post *

Telefon

Adress *

Postnummer *

Stad

Villkor *
- All träning sker på egen risk.
Godkänn genom att kryssa i rutan:

OBS. Du behöver godkänna villkoren innan det går att klicka på "Skicka"

Personlig träning