ONLINE Mamma steg 2MaMovement_webb-225

Efter din registrering på denna sida kommer ett informationsmail direkt till dig. Där finner du bankgironumret dit betalning ska ske. När din betalning är gjord skickar vi inloggningsadressen + inloggningsuppgifter till den mailadress du har angett vid bokningen. Efter det har du tillgång till programmet.

På din träningsida finns allt du behöver för att komma igång med din träning:
– teori bakom funktionell aktivering
– träningsupplägg
– träningsövningar i form av 6 st uppvärmningsrörelser och 9 st träningsrörelser
– träningsövningar att utföra tillsammans med din/dina bebisar

Övningarna kommer i form av video och förklaring via text. Det enda redskap du behöver för att följa ONLINE mamma steg 2 är en triggerboll, tennisboll eller annan hård boll och ett gummiband med handtag. Dem övriga övningarna är med egen kroppsvikt.
Detta program kan du starta med när du varit igång med dina vardagsrörelser några veckor. Minst 4 veckor efter din förlossning. Du som har gjort kejsarsnitt kan också träna efter detta program men vi vill att du är extra noga med att lyssna på kroppens signaler vid magaktiverings-övningarna. Detta står det mer skrivet om på din träningssida. 
Sidan är giltig i 6 månader efter att du har fått dina inloggningsuppgifter. När du själv känner att du är redo för steg 3 har du 100 kr rabatt på det programmet.

Maila in din bokning på info@mamovement.se

Personlig träning