Personlig TräningMaria Apel 915

Boka tid

Träning 1 h – 720 kr/800 kr
En timme skräddarsydd träning för just dig. Innehållet på denna timme kan variera stort beroende på kundens förutsättningar & mål. Det kan vara rehabilitering, ökad styrka, förbättrad kondition, mer rörlighet/kontroll på rörelser, löpteknik, inspiration m.m.

Träningspaketet 10 veckor- 7200/8000 kr
Eftersom vi redan i förväg vet att vi har 10 timmars träning tillsammans kan vi här lägga upp en tydlig strategi för kommande träningsperiod. Så förutom den träning vi guidar dig i under träningspassen går vi här igenom dina förutsättningar och mål och gör därefter en träningsplanering som känns både hållbar och effektiv.
Vid första träningstillfället finns utrymme för individuella fysiska tester om du som kund önskar det. Innan första träningsträffen har vi kartlagt dina förutsättningar, din hälsostatus och dina mål- allt via digitala frågeformulär via din e-post.

Träningsprogram Online 6/12 veckor
läs mer här

Kostrådgivning Online 6 veckor
Kommer inom kort!

All träning hos Cissi Hallebjörk bokas via Boka Direkt.
Träning hos Maria Apel bokas via maria@mamovement.se.

Övrig information
Vi använder oss av 3D träning och/eller vanlig traditionell styrketräning, allt beroende på vad din kropp behöver, vad du tycker är roligt och vilken PT du har valt. Kontakta oss här för att tillsammans med oss diskutera vilken PT som passar dig bäst och vilket upplägg som är mest optimalt för just dig! Vill ni träna i par eller i grupp kontaktar ni oss på samma sätt så syr vi ihop ett passande upplägg till er. Vi ser fram emot att höra från dig/er!

Personlig träning