3D funktion, bli en bättre tränare!

Jag har sagt det förr och kommer med säkerhet att säga det igen; Herregud vad människokroppen är komplex! Den är sjukt komplex och helt fantastiskt!
Ni som känner mig vet att jag är otroligt fascinerad av kroppen och dess rörelser (och/eller brist på rörelser). Denna fascination gör att jag ständigt utbildar mig och letar svar till varför vi rör oss så som vi gör, varför vi har de skador/smärtor som vi har, varför vi inte får ut mer av den nuvarande träningen än vad vi i dagsläget får…
I början av året gick jag en kurs hos två av Sveriges mest kompetenta tränare, Seth Ronland och Andreas Öhgren. Kortfattat handlade kursen om fötter och knän;  om hur och varför vi borde ägna mer tid att läsa av (screena) och ”fixa” våra fötter. Det finns väldigt många bra anledningar ska jag tala om!
För två veckor sen gick jag ytterligare en kurs hos dessa grabbar; nu fokus höft. Och i höften har vi alla mycket roligt att jobba på! Det är 5 kurser kvar innan jag, med glädje, har betat igenom hela människokroppen och dess rörelser med Seth och Andreas.
Den specialistkunskap som jag tar med mig från dessa kurser ger mig ännu bättre möjlighet att hjälpa mina kunder att nå sina mål! Alla mina PT kunder, de föreningar jag hjälper, ja tom jag själv har stor nytta av denna kunskap.
Nu ser jag kunderna med ännu skarpare ögon än innan och jag njuter, om möjligt, ännu mer av mitt jobb!
Tack Seth och Andreas för att att ni delar med er av den fantastiska kunskap och erfarenhet ni besitter. Tillsammans kommer vi alla inom 3D familjen kunna hjälpa åtskilliga kunder!